Atentie cad artisti!

Atentie cad artisti! Top 10 cele mai amuzante cazaturi pe scena!

Vorba aceea, Lady GaGa a patit-o de nu mai putin de trei ori in doar cateva zile, iar prima data cand a cazut era cat pe ce sa se accidenteze grav, sau in orice caz suficient de grav cat sa aduca ghipsul la rang de moda. Dar inainte de Lady GaGa au fost cativa alti artisti a caror cazaturi au fost pe cat de spectaculoase pe-atat mai amuzante.

Sa vedem, deci, cine detine titlul suprem la categoria cea mai amuzanta cazatura pe scena.

10. Prince
Prince si-a ales cam prost momentul sa cada pe scena avand in vedere ca impartea scena cu Michael Jackson si James Brown si ca, daca nu ar fi cazut la final, acesta ar fi fost fara indoiala unul dintre cele mai tari liveuri din istorie. Pacat ca Prince nu si-a dat seama ca stalpul din decor nu era cimentat in scena la fel precum cei din realitate. Daca nu ai rabdare sa te uiti la tot videoclipul, da direct la ultimele 20 de secunde.

 
 
9. Robbie Williams
Momentul acestei cazaturi a fost extrem de amuzant inca de la inceput. Nu amuzant in sensul ca ne-ar distra durerea cuiva, ci in sensul ca e foarte amuzant cu Robbie cade si face totul sa para ca si cum ar fi vrut sa faca asta desi grimasele de durere ii schimonosesc fata.
 
 

8. Dizzee Rascal
Dizzee e unul dintre cei mai tari rapperi din Marea Britanie, dar asta nu scuza cu nimic stupiditatea cazaturii lui pe scena. Tipul a inceput sa dea din solduri mimand un act sexual din ce in ce mai tare pana cand la un moment dat parca ar fi devenit brusc posedat asa ca s-a infipt direct cu fata in scena. Nu tocmai un mod placut de a te gandi la sex, nu?
 


7. The Game
Rapperii au inventat pantalonii largi cu turul lasat dar The Game,  pare ca a exagerat la acest concert din 2007 unde se impiedica de proprii pantaloni.
 


6. Lil Wayne
Probabil singurul om in afara de ocupantul locului intai care ne-a facut sa radem ca si cum ne-am fi uitat la desene animate. Daca nu ne crezi, uita-te la Weezy cum zboara pe scena de parca i-ar fi aruncat cineva o coaja de banana pe scena :))

 


5. Shakira
Mai degraba dureroasa decat amuzanta, asa arata aceasta cazatura. Aparent forta gravitationala a crescut direct proportional cu atractia fata de soldurile sexy ale frumoasei cantarete.
 

4. Bono
In timpul unui show din 2001 de la Miami, Bono a incercat sa imite celebrul moon walk a lui Michael Jackson... sau cel putin asa pare. Mai are rost sa spunem ca nu i-a iesit?
 
 
3. Jennifer Lopez
J Lo stie sa danseze ca nimeni alta, iar fundul ei sexy ne-a scos din minti inca de la Jenny From The Block, asa ca nu intelegem ce a incercat ea cu aceasta escalada pe corpurile dansatorilor ei la editia 2009 a American Music Awards. De apreciat faptul ca s-a ridicat foarte repede ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
 
 
2. Joe Jonas
Joe Jonas s-a crezut cel putin Terminator la faza din acest concert de la American Music Awards in 2007. Dupa ce in fata celor trei frati s-au spart niste geamuri, Joe a gasit de cuviinta sa isi faca intrarea pe scena in genunchi prin cioburile ramase de la geamurile cu pricina. Sau poate s-a speriat de bubuiala geamurilor si i s-au inmuiat genunchii.
 
 
1. Katy Perry
O iubim pe Katy Perry, dar sa cazi de trei ori la rand cu fata intr-un tort in acelasi recital nu poate fi decat ori o treaba regizata, ori motiv sa ajungi pe prima pozitie a oricarui top a celor mai amuzante cazaturi pe scena din istorie. Urmariti si reactia oamenilor, care prima data cand cade o aplauda, a doua oara fac liniste iar a treia oara explodeaza pur si simplu de ras.
 




Comments

Add comment

Forma intrarii

Salut: Guest!

Guest , suntem bucurosi sa va vedem! Va rugam sa va Inregistrati sau sa va Logati!

Like

Mini Chat

Căutare

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...