Ce este Na Pohybel Janas?

 Na pohybel janas înseamnă, în poloneză, moarte lui Janas, şi reprezintă de asemenea numele unei formaţii de muzică rock.
Expresia Na pohybel janas a înregistrat în lunile ianuarie şi februarie din anul 2011 o creştere spectaculoasă în trafic, peste tot în lume, nu doar în România.
Expertul australian Frank Watson crede că Na pohybel janas este un virus, creat special pentru a testa cât de mult poate fi promovat pe Google un cuvânt sau o expresie. Dacă acest virus, ce promovează in acest caz, sub formă de test, numele unei formaţii rock obscure, se va dovedi că a funcţionat, atunci aceeaşi strategie, poate chiar imbunătăţită, va putea fi aplicată şi în alte situaţii, cu rezultate notabile.
Atenţie! Dacă aţi avut sau aveţi în lista de căutări această expresie, şi nu vă amintiţi să o fi efectuat, înseamnă că aţi fost deja infectat cu acest virus. Updataţi şi folosiţi programul dumneavoastră Antivirus pentru a-l detecta. De asemenea, folosiţi în permanenţă programul Firewall care vă protejează calculatorul de intervenţiile răuvoitoare din afară. Sunt multe versiuni gratuite de antivirus şi firewall care pot fi instalate, le găsiţi pe internet.

E foarte probabil că virusul să nu fi avut niciun fel de legatură cu formaţia de rock din Polonia, numele lor fiind folosit la întâmplare în cadrul acestui test, aşa cum a fost cazul şi cu alţi viruşi din trecut, doar pentru a simula faptul că utilizatori din întreaga lume au căutat informaţii referitor la formaţie şi pentru a păcăli astfel motorul de căutare Google.

Google a refuzat să comenteze acest caz, dar ca o informaţie generală, a spus că lista cu cele mai frecvente căutari este generată automat de maşini pe baza unor algoritmi.




Comments

Add comment

Forma intrarii

Salut: Guest!

Guest , suntem bucurosi sa va vedem! Va rugam sa va Inregistrati sau sa va Logati!

Like

Mini Chat

Căutare

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...