Cele mai amuzante gafe din filme

Jim Carrey si Jackie Chan sunt doi dintre maestrii comediilor de calitate care ne fac de fiecara data sa ne gandim de doua ori inainte sa luam o inghititura de suc sau o bucata ne popcorn, pentru ca s-ar prea putea sa ne inecam de ras din cauza abundentei de faze comice livrata pe parcursul unui film. Pe cand Jim Carrey le are cu mimica si gestica, Jackie Chan pare un pui de Schwarzenegger, mult mai rapid si priceput foc intr-ale artelor martiale.
Noi radem la glumele lor, insa umorul de calitate e totusi o provocare chiar si pentru cei mai priceputi dintre actori. Fie ca filmeaza de zeci de ori o scena pentru ca nu se pot abtine sa nu izbucneasca in ras, fie uita replicile , fie sufera mici accidente sau sunt coplesiti de umorul unor scene, rezultatul final merita toti banii. Sunt sigura ca tineti minte, mai ales la sfarsitul filmelor cu Jackie Chan, ca apar pe langa afisarea creditelor gafe si mici accidente care le-au dat batai de cap atat cameramanilor cat si protagonistilor in timpul filmarilor.
Iata aici o selectie a celor mai comice gafe din filme :
 
Din 1998 cand a aparut primul Rush Hour, cele mai rapide maini din est au intalnit cea mai mare gura din vest, iar rezultatul a fost o explozie de rasete. Jackie Chan si Chris Tucker formeaza o echipa de milioane, insa cel care a avut de suferit cel mai mult in urma acestei francize a fost Jackie Chan, va las pe voi sa va convingeti de ce.
 
Rush Hour  3
 
 
Stim cu totii ca o mahmureala nu vine asa din senin, iar scenariul in care au fost implicati Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis si Justin Bartha a fost unul plin de "surprize”. Noi am izbucnit in ras cand am vazut filmul. Ei de ce n-ar fi facut la fel pe platourile de filmare?
 
The Hangover
 
 
In The Proposal Ryan Reynolds ii da batai de cap Sandrei Bullock pe platourile de filmare. Fie ca Reynolds ii canta, fie ca se izbesc amandoi dezbracati unul de celalalt, filmarile nu s-au soldat fara incidente.
 
The Proposal
 
 
Cand John Travolta, Martin Lawrence, Tim Allen si William H. Macy se intalnesc pe acelasi platou de filmare si formeaza o mica gasca de motociclisti nebuni, filmarile sunt o adevarata provocare. I-au dat de capat intr-un final si au livrat o comedie apetisanta, iar acum va las pe voi sa descoperiti ce nu a mers bine la filmari.
 
Wild Hogs
 
 
Dane Cook are ani de experienta in stand up comedy si nu a izbucnit niciodata in hohote de ras pe scena, insa, in Good Luck Chuck lucrurile nu au decurs chiar atat de usor pentru el. Se intampla si celor mai buni dintre noi, asa ca il iertam de data asta…
 
Good Luck Chuck
 




Comments

Add comment

Forma intrarii

Salut: Guest!

Guest , suntem bucurosi sa va vedem! Va rugam sa va Inregistrati sau sa va Logati!

Like

Mini Chat

Căutare

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...