Sa desfaci norii in doua

Sa desfaci norii in douaHahahaha! Cum ar fi sa pot desface norii in doua? Sa pot sa ma infasor cu o perdea pufoasa de nori si sa plutesc printre cladiri si strazi.
Sa aduc ploaia acolo unde este nevoie si sa fac loc soarelui acolo unde este atat de mult dorit.
Cum ar fi sa am un covor facut din nori sau o gradina unde in loc de iarba sa fie doar nori? Cred ca as umbla descult toata ziua si m-as tavali ca un cal care se desmiarda in noroiul de dupa ploaie pe o vreme calduroasa.
Ce este dincolo de nori, daca nu alti nori? Care-i cealalta fata a seninului daca nu innoratul?
Norii sunt atat de prietenosi si calzi iar cateodata atat de reci si ostili. Oare pot sa aleg de care nori sa imi comand pentru sufragerie sau mai bine ma las surprins? Comenzile se pot face si pe Internet?
Norii, dragutii de nori, stau linistiti si pufosi asteptand semnalul.

1, 2,3 Siiiii!!!!! Este momentul sa ne regrupam si sa intram in contact unii cu altii. Hai sa facem cunostinta si sa ne intrebam ce am facut azi. Sa vedem ce mai ne fac copii si sotii/sotiile. Sa ne interesam daca vine vreun vant puternic sau daca mai ramanem mult deasupra acestui continent.

GATA!!!
Am trecut deja dincolo de nori si imi este rece si ma simt rau! Am ajuns la o lumina stranie care ma arde ingrozitor. Desi este ceva nespus de frumos imi face atat de rau. Ma zvarcolesc si nu stiu daca sa ma indepartez sau sa mai stau putin. As vrea sa mai admir acest sublim luminos dar mi-e teama ca o sa fie prea tarziu si nu voi mai putea alerga. Imi desfac degetele catre ceea ce nu pot rosti si totusi imi vine sa urlu.
Deschid ochii mari si mi se aprind tamplele de durere.
 
Venele nu mai respira cum trebuie iar suflarea mea apasa pe plamanii firavi. As vrea sa ma inec in lacrimi dar imi este teama sa fiu ud pana la piele. Mai bine ma intind si ma agat de firul moale de lana uscata. Si totusi nu pot sa dorm iar pielea tresalta nervoasa cu un zvac fioros.
Daruieste ceva frumos si cu siguranta vei primi ceva urat si mizerabil in schimb!
Asa se intampla cand desfaci norii in doua. Iubeste-te pe tine insuti pentru ca altfel risti sa fi muscat. Ai grija pe ce pui mana ca s-ar putea sa intepe!
Invatam oare ceva din tot ceea ce ni se intampla in jur sau vedem lumea asa cum vrem noi sa fie si nu asa cum este?
Imi vine sa zbier, sa urlu si sa rup florile de abia crescute. Nu vreau sa fac rau si nici sa ma desfat cu orgoliul si mandria de a fi eu. Nu vreau sa imi fie rau si nici sa astept alinare de la un inger uitat demult pe o pajiste vestejita.
Vreau doar sa ma trezesc intr-o dimineata insorita si sa miroasa a cafea prospata. Sa imi lase gura apa dupa un ou ochi moale si sa sorb o gura de lapte cald. Sa cante o pasare la geamul din dormitor si sa adie usor un vant de primavara. Nu cer nimanui acest lucru.
Si totusi mai e cineva care sa isi doreasca acelasi lucru? Exista atatea furnici in lumea asta dar este greu sa le gasesti pe cele care se potrivesc cu tine.
 
Sursa: http://lucianme.wordpress.com




Comments

Add comment

Like

Căutare

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...