New messages Members Forum rules Search
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Test category » Distractiv » INTAMPLARI PENIBILE SI HAIOASE (Cu totii tecem prin asa ceva! Astept opiniile voastre!)
INTAMPLARI PENIBILE SI HAIOASE
Anka Date: Vineri, 15.10.10, 5:54 PM | Message # 1
Users
Posts: 46
Awards: 0
Reputation: 1
Offline
Sa nu faci niciodata!
Eram in parcarea din fata blocului....cand vine un tip de la mine din carteir,super frumusel....Se uita la mine,si eu,sa il impresionez,nu stiam ce sa fac...
Scot cheile din buzunar si ma duc la cea mai tare masina .....Si ma prefac ca o descui...
Tipul se uita la mine,incepe sa rada,scoate niste chei din buzunar si descuie masina...
Eu imi doream sa intru in pamant..nu mai puteam de rusine,dat fiind ca masina era a lui.
De atunci m-am jurat sa nu mai fac faze de genul acesta niciodata!!!

haha

Message edited by Anka - Vineri, 15.10.10, 5:54 PM
doryand Date: Sâmbătă, 16.10.10, 3:52 AM | Message # 2
Administrators
Posts: 16
Awards: 0
Reputation: 0
Offline
Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim.
Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei.
Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.
Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.
Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.
Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.
Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.
Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!"

Morala: INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina...

Ana Date: Sâmbătă, 16.10.10, 3:58 AM | Message # 3
Users
Posts: 23
Awards: 0
Reputation: 0
Offline
Autostopul

O poveste adevarata care s-a intamplat intr-un mic oras din Mexic.

Un tip facea cu autostopul pe o strada, intr-o noapte neagra si in mijlocul unei furtuni puternice.
Trecea timpul si nici o masina pe drum, si furtuna facea sa nu vada 2 pasi in fata lui.

La un moment dat apare o masina si se opreste in dreptul lui. Tipu, fara sa analizeze mult situatia, se urca in masina.
Numa bine ca dupa ce inchide usha si se uita spre cel de la volan, nu vede pe nimeni.. Masina se porneste ushor, tipul deja ingrozit statea lipit de scaun.. Apare o curba.. tipul incepe sa se roage in gand sa scape cu viatza, exact cand intra masina in curba, apare o mana prin geam si roteste volanul.
Tipul, deja paralizat de groaza, vede cum de fiecare data cand apare o curba, mana apare prin geam si roteste volanul.
La un moment dat, isi face tipul curaj si o tuleshte din masina, alergand catre cel mai apropriat oras.

Ajunge intr-un bar, si ud si inspaimantat cere 2 pahare de tequila si incepe sa povesteasca experienta teribila prin care a trecut. Toti raman pe ganduri cand isi dau seama ca tipul plange si nu era beat.

Dupa o juma de ora, alti doi tipi intra in bar, si unul ii zice celuilalt:
- Hei, Pepe, uite-l pe tampitul care s-a urcat in masina cand noi o impingeam
!

claudyu Date: Miercuri, 24.11.10, 2:18 AM | Message # 4
Friends
Posts: 37
Awards: 0
Reputation: 2
Offline
intr-o seara am vazut o fata in club ne avand tupeu sa ma duc la ia mam hotarat sa imi fac curaj cu cateva pahare.......intr-un final imi facusem atat de mult curaj incat mau dus prieteni pe brate acasa. foarte jenant, nu recomand nimaniu.
IntreCerSiPamant Date: Sâmbătă, 02.04.11, 11:43 PM | Message # 5
Friends
Posts: 19
Awards: 0
Reputation: 0
Offline
Un taximestrist ia o batranica in masina.Aceasta il roaga sa o duca pana in fata blocului.Acestea ajung la destinatie.Batranica il roaga pe taximetrist sa urce sus impreuna cu ea sa bea o cafea.Taximetristul accepta invitatia batranei.Acestea au intrat in apartament ,au o baut cafeaua .Taximentristu isi ia la revedere de la batranica si coboara jos. Cand intra in masina observa ca nu are cheile.Urca inapoi la apartamentul unde bause impreuna cu batranica cafeaua.Acesta bate la usa.La un moment dat iese o vecina si il intreaba:
-Ce faci?De ce bati la aceasta usa?
-Pai...vedeti eu sunt taximetrist....am adus o batranica aici la scara si ma rugat sa intru ca sa bem o cafea si cand am coborat jos am observat ca nu am cheile de la masina.
-Domnule.... stiti....aici numai sta nimeni de 5 ani.A locuit intradevar o batranica dar a murit.

Stupefiant .....dar.....ADEVARAT!!!!!!!!!!! wacko crazy death eek

Forum » Test category » Distractiv » INTAMPLARI PENIBILE SI HAIOASE (Cu totii tecem prin asa ceva! Astept opiniile voastre!)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: