Cele mai amuzante costume

Cele mai amuzante costume purtate de trupele pop in anii 90!
 
Anii 90, o vreme in care muzica pop facea ravagii la nivel mondial si in care au aparut trupe precum Backstreet Boys, Boyz II Men, TLC, Destiny's Child sau B-Witched.

Si lista ar putea continua si continua, dar astazi nu ne propunem sa enumeram toate trupele tari care ne-au influentat copilaria si care au influentat modul in care se face muzica azi.

Azi ne-am gandit sa facem un top mai relaxat cu care sa ne si distram putin pentru weekend. Inca o data, nu avem ce sa le reprosam acestor trupe, nici macar tinutelor lor, dar ne amuza teribil sa vedem cum se costumau pe-atunci pentru ca asa era moda.

10. New Edition
Probabil prima trupa de baieti clasica asa cum aveau sa devina New Kids On The Block sau Backstreet Boys la sfarsitul anilor 80 si in anii 90, New Edition a fost si prima trupa pe care a infiintat-o si gestionat-o Maurice Starr, acelasi om care avea sa infiinteze cativa ani mai tarziu NKOTB. Probabil si prima trupa care a impus costumatia identica pentru toti membrii trupei.
 
 
9. New Kids On The Block
Cu ceva ani inainte sa apara Backstreet Boys si sa faca fetele sa lesine la concerte, baietii astia faceau legea. Si nu e greu sa-ti dai seama cum ar fi facut asa ceva uitandu-te la poza lor de mai jos, circa 1989.
 
 
8. All-4-One
Desi au aparut cam in acelasi timp cu Boyz II Men si au rupt cu piesa lor "I Swear", baietii de la All-4-One au reusit sa fie, totusi, mai decent costumati decat colegii lor.
 
 
7. Boyz II Men
Cand vinzi 60 de milioane de albume in doar cativa ani, nu mai e suficient ca membrii unei trupe sa fie doar imbracati la fel. Ei trebuie sa arate statutul lor si, cum castigasera deja multiple discuri de aur si platina, baietii de la Boyz II Men s-au gandit probabil ca a se imbraca in costume aurii si cu pantofi aurii ar fi cea mai buna idee. Uitandu-ne in urma nu mai suntem la fel de siguri ca a fost o alegere inteleapta.
 
 
6. Backstreet Boys
La fel ca si New Kids On The Block, Backstreet Boys au revenit in ultimul an si cele doua trupe chiar concerteaza impreuna prin Statele Unite. Din pacate, la fel ca baietii din NKOTB, nici cei din Backstreet Boys nu s-au dezmintit si s-au imbracat toti la fel si destul de amuzant am putea spune.
 
 
5. Destiny's Child
Pe principiul "Daca baietii se imbraca toti la fel, de ce nu am aplica si noi treaba cu costumatia unica pentru toata trupa?", fetele din Destiny's Child in frunte cu Beyonce au ales o combinatie de mov, auriu si negru pentru tinutele lor.
 
 
4. 3LW
Desi aceasta trupa nu prea a ramas in memoria colectiva a celor care au trecut prin anii 90 cu muzica pe care au facut-o, sigur au ramas cu crimele impotriva modei. Vezi mai jos un exemplu cat se poate de concludent.
 
 
3. B*Witched
Am fost de-a dreptul vrajiti de minunatele tinute create cu atata migala din jeans si o gramada de alte zorzoane atunci cand am vazut aceasta poza, incat am si uitat de super hitul "C'est La Vie" cu care trupa irlandeza a ajuns direct pe prima pozitie a topurilor din Europa la sfarsitul anilor 90.
 
 
2. TLC
E aproape nedrept acest loc pentru fetele din TLC, care au avut probabil printre cele mai provocatoare videoclipuri si care rivalizau daca nu chiar le intreceau pe fetele din gasca lui Beyonce. Si totusi, cum sa te prezinti pe covorul rosu in salopeta de jeans si cu prezervative pe post de "bling bling"?
 
 
1. 'N Sync
Desi formati pe aceeasi reteta ca si NKOTB si Backstreet Boys, 'N Sync au vrut sa arate ca ei sunt viitorul trupelor de baieti. Sau cel putin asa ar putea intelege cineva din imaginea de mai jos in care baietii apar imbracati in salopete lucioase. Cine-ar fi stiut la acea vreme ca unul dintre ei va ajunge intr-un film de Oscar?
 




Comments

Add comment

Forma intrarii

Salut: Guest!

Guest , suntem bucurosi sa va vedem! Va rugam sa va Inregistrati sau sa va Logati!

Like

Mini Chat

Căutare

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...