Cele mai ciudate intamplari si evenimente ale anului 2011

Cele mai ciudate intamplariCa de obicei, la sfarsit de an, avem parte de diverse clasamente pentru anul care sta sa treaca. Nici 2011 nu a fost ocolit de evenimente dintre cele mai diverse, asa ca putem cu usurinta alcatui diferite topuri, pentru mai multe domenii.
Teen Problem, ne invita la o trecere in revista a celor mai ciudate evenimente ale anului 2011:

1. Plase de pescuit pe sosele

Politia rutiera din Vietnam a decis sa foloseasca plase de pescuit pe arterele de circulatie pentru a-i opri pe motociclistii care conduc extrem de repede. In majoritatea marilor orase vietnameze, se organizeaza competitii ilegale cu motoare, in special in timpul sarbatorilor locale.

2. Grija pentru animalele de casa

Un antreprenor din SUA propune tuturor celor care cred in sfarsitul lumii o afacere pe masura: tinand cont ca pe Pamant nu vor ramane decat animale, oamenii disparand cu totii, el se angajeaza ca animalele sale dresate sa aiba grija de vietatile clientilor. Deja 206 clienti au platit cate 135 dolari pentru un animal pentru a se asigura ca dragele lor animale vor fi ingrijite bine cand ei nu vor mai fi pe aceasta lume.

3. Pisica-cleptoman

O pisica din statul american California a furat nu mai putin de 600 lucruri de la vecini, in ultimele 36 luni. Hotul neobisnut a fost filmat cu o camera cu infrarosu, in timp ce se afla la "locul de actiune". In imagini se vede clar cum pisica fura orice de la solnite pana la chiloti. In trei ani, pisica a reusit sa fure de la prosoape pana la jucarii pentru copii si costume de baie. Vecinii stiau de problema pisicii si nu au dorit sa faca plangere la politie, deoarece stiau unde se gasesc lucrurile lor.

4. Ninsoare in mijlocul verii
 
Un functionar al primariei din Palermo, Italia, a depus o plangere civila in instanta, cerand sa-i fie platita munca depusa suplimentar pentru degajarea zapezii din cartier. Problema este ca cetateanul facuse aceasta reclamatie pentru perioada mai-august, un interval in care este imposibil sa ninga in sudul Italiei.

Barbatul a insistat sa-i fie platite ore suplimentare, dupa cum urmeaza: 17 pentru luna mai, 38 pentru iunie, 44 pentru iulie si 200 pentru august. Intr-un fianl i s-au platit, totusi, 45 de ore de munca suplimentara.

5. Spray cu piper, din cauza reducerilor

Clientii mall-urilor din Los Angeles, SUA, sunt de-a dreptul nebuni cand vine vorba de reduceri. O femeie a pulverizat un jet dintr-un spray cu piper asupra unor cliente, pentru ca acestea sa nu ia marfa pe care ea pusese ochii. Au avut de suferit peste 20 persoane, dintre care multe erau minore.

6. Greseala la ONU

Ministrul de Externe al Indiei a citit discursul omologului sau din Portugalia, in timpul Adunarii Generale a ONU de la New York. El a citit timp de 3 minute discursul omologului sau, pana cand ministrul portughez si-a dat seama de gafa comisa.

7. Fusta in loc de pantaloni

Un elev de 12 ani din Marea Britanie a decis sa protesteze fata de uniformele scolare ale institutiei intr-un mod inedit: a intrat in clasa imbracat in fusta. Regulamentul scolii spunea ca, vara, baietii nu au voie sa poarte pantaloni scurti, in timp ce fetele aveau voie sa poarta fusta. Conform elevului nemultumit, aceasta era o forma de discriminare sexuala.

8. Ursul calator

La inceputul primaverii, vamesii din Ucraina au prins la granita un barbat care incerca sa scoata din tara un urs, pe care il ascunsese in portbagajul masinii. Barbatul a explicat ca este un mare artist de circ si ca animalul face deja parte din famiia lui, de aceea calatoresc impreuna.

9. Calatorii care au platit combustibilul avionului

Calatorii care au folosit serviciile unei companii aeriene austriece au fost nevoiti sa plateasca un total de 20.000 de lire sterline, in caz contrar riscand sa ramana de izbeliste pe un aeroport englez. Banii erau destinati cumpararii combustibilului avionului.
 




Comments

Add comment

Forma intrarii

Salut: Guest!

Guest , suntem bucurosi sa va vedem! Va rugam sa va Inregistrati sau sa va Logati!

Like

Mini Chat

Căutare

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...