Cele mai haioase reclame cu maşini - VIDEO

Constructorii auto se intrec in creativitate si originalitate atunci cand vine vorba despre promovarea propriului brand. Pentru ca tuturor ne plac reclamele amuzante, interesante, inedite, cei care se ocupa de marketingul si realizarea materialelor publicitare ale diverselor companii de masini, creeaza tot mai multe reclame menite sa starneasca rasul consumatorilor si sa ofere organizatiei vizibilitate pe piata. Iata cateva dintre cele mai haioase spoturi publicitare cu si despre autoturisme.

 
Daca prima reclama vizeaza automobilul american Dodge Durango, cel de-al doilea spot prezinta sub sloganul „Oficial, masina visurilor tale” modelul Chevrolete Corvette.

Totodata, nu se poate sa nu fi vazut celebra reclama la Mercedez-Benz E Class, in care o tanara atragatoare confunda fast-food-ul cu biblioteca, constructorul german aratand astfel ca autoturismele produse nu sunt doar frumoase pe exterior, ci si competitive din punct de vedere tehnic.

Nici Smart nu se lasa mai prejos cu spotul in care isi dezvaluie conceptul de doua locuri, sub sloganul „Fii deschis” („Open your mind”).

Cei de la Hyundai au mizat insa pe factorul emotional atunci cand au ales sa realizeze o reclama care sa-i aiba drept protagonisti doi copii destul de descurcareti si pasionati de condus.

In schimb, Audi R8 se vrea a fi vazut precum o masina clasica a timpurilor moderne. Cel putin asta rezulta din reclama de mai jos, in care politistul este amenintat de hot ca distruge autoturismul daca nu il lasa sa scape.

In video-ul de mai sus poti urmari acestea si alte cateva spoturi publicitare la cele mai cunoscute branduri de masini.
Comments

Add comment

Forma intrarii

Salut: Guest!

Guest , suntem bucurosi sa va vedem! Va rugam sa va Inregistrati sau sa va Logati!

Like

Mini Chat

Căutare

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...