• Dominion template,pentru orice site. E disponibil in diferite culori.
  • Cele mai frumoase jocuri online si descarcabile.
  • Ai un subiect si vrei sa-l dezbatem impreuna? Aici e raspunsul intrebarilor tale.

Assassins Creed Lineage (2009)

 
 
Ubisoft anunţă că primul dintre cele trei episoade ale scurtmetrajului Assassin’s Creed: Lineage, care a debutat pe data 27 octombrie pe Youtube, a fost cel mai vizionat film al paginii web, având peste 1,7 milioane de afişări în 24 de ore. În ziua lansării sale primul episod al mini-serialului Assassin’s Creed: Lineage a fost şi cel mai comentat film de pe Youtube, comunitatea având o reacţie excelentă.
Toate cele trei episoade din Assassin’s Creed: Lineage vor fi disponibile online
pe 13 noiembrie, după ce vor fi difuzate şi pe posturile de televiziune din mai multe ţări. Lista partenerilor online şi detaliile vor fi precizate înaintea datei de 13 noiembrie.
Dezvoltat de Hybride Technologies, echipa de specialişti în efecte vizuale care au contribuit printre altele la peliculele 300 şi Sin City, şi de Ubisoft Digital
Arts, Assassin’s Creed: Lineage combină scenele jucate de actori reali cu grafică computerizată (CGI – computer generated imagery), pentru prezenta premisele jocului Assassin’s Creed II. Scurtmetrajele îl au in rol principal pe Giovanni Auditore da Firenze, tatăl lui Ezio, şi oferă mai multe informaţii despre evenimentele din joc şi despre lumea în care se desfăşoară jocul.
 
Comments

Add comment

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...