• Dominion template,pentru orice site. E disponibil in diferite culori.
  • Cele mai frumoase jocuri online si descarcabile.
  • Ai un subiect si vrei sa-l dezbatem impreuna? Aici e raspunsul intrebarilor tale.

My Girlfriend’s Boyfriend (2010)

 
 
"My Girlfriend's Boyfriend" ne spune povestea tanarului Ethan Reed, un scriitor fara de succes. Fiindu-i refuzat si ultimul manuscris Ethan e aproape sa renunte la scris insa totul se schimba atunci cand o intalneste pe Jesse Young. Aceasta este angajata unei cafenele care il inspira pe Ethan. Atras de Jesse, Ethan o invita la o intalnire si totul merge bine.

In acest timp Jesse se intalneste si cu Troy, un barbat care are tot ce si-ar dori si care ii poate oferi lui Jesse o viata minunata. Totusi Jesse este destul de rezervata si continua sa se intalneasca cu amandoi, mai ales ca ascunde un secret pe care nimeni nu il stie. Intalnirile cu cei doi sunt total opuse: daca cu Ethan iese la un picnic cu Troy ia masa pe acoperisul unei luxoase cladiri ce ofera o vedere excelenta asupra orasului.

Timpul trece si relatia dintre Ethan si Jesse devine tot mai serioasa. De fapt relatia devine atat de serioasa incat Ethan o cere in casatorie pe Jesse. In acest moment totul se strica intre cei doi deoarece Jesse ii spune secretul pe care il ascundea dupa care se decide sa se mute in alt oras.
Comments

Add comment

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...