• Dominion template,pentru orice site. E disponibil in diferite culori.
  • Cele mai frumoase jocuri online si descarcabile.
  • Ai un subiect si vrei sa-l dezbatem impreuna? Aici e raspunsul intrebarilor tale.

She’s Out of My League (2010)

 
 

Se poate ca un Joe oarecare şi o blondă isteaţă şi sexy să-şi găsească fericirea împreună? Aceasta este întrebarea în jurul căreia se desfăşoară She’s Out of My League, o comedie romantică absolut proaspătă şi răcoritoare de la DreamWorks Pictures. Când Kirk (Jay Baruchel), un agent de pază de la aeroport pune ochii pe o organizatoare de petreceri nemaipomenit de arătoasă, Molly (Alice Eve), nimeni nu crede că se poate înfiripa între ei o adevărată idilă, nici măcar el!

O scandaloasă combinaţie de comic şi romantism de modă veche, DreamWorks prezintă o producţie Mosaic She’s Out of My League cu Jay Baruchel, Alice Eve, T.J. Miller, Mike Vogel, Nate Torrence, Krysten Ritter, Geoff Stults şi Lindsay Sloane. Filmul este regizat de Jim Field Smith. Scenariul aparţine lui Sean Anders & John Morris. Producătorii sunt Jimmy Miller şi David Householter. Producător executiv este George Gatins. Regia de imagine e semnată de Jim Denault. Scenografia apartine lui Clayton Hartley. Filmul este editat de Dan Schalk. Designer costume, este Molly Maginnis. Muzica este semnată de Michael Andrews. Music supervisor este Deva Anderson.

Kirk Kettner (Jay Baruchel) este un tip de vreo douăzeci şi ceva de ani care lucrează ca agent de pază pe aeroportul din Pittsburgh. Încă mai iese în oraş cu amicii de la liceu şi colegii de muncă Jack (Mike Vogel), Stainer (T.J. Miller) şi Devon (Nate Torrence) şi încă mai visează să-şi reia legătura cu fosta iubită, Marnie (Lindsay Sloane), care se pare că a păşit pe o nouă cale. Luate una peste alta, Kirk pare mulţumit de viaţa lui, cel puţin până în ziua în care îi apare sub ochii devastator de frumoasa Molly (Alice Eve), care, trecând prin punctul de securitate al aeroportului, îşi uită mobilul acolo.
Molly e isteaţă, frumoasă, sofisticată şi…. departe de nasul lui Kirk. Când bietul Kirk îi înapoiează mobilul, fata îi oferă cu amabilitate pentru gest, două bilete la un meci de hockey, iar el acceptă, fără să-i treacă nici măcar o secundă prin minte că fata îi propune o întâlnire.

Nici nu se poate închipui o pereche mai puţin credibilă decât răvăşitoarea Molly şi banalul Kirk; În cuvintele lui Steiner, fata e la „10 plus” în lanţul trofic al datingului, iar Kirk abia se ţine cu dinţii de locul cinci.

Mă rog, Molly e hotărâtă să-l cucerească, iar Kirk se luptă şi el, nu cu libertatea lui pe cale de a fi zăvorâtă, ci cu mintea-i, adică să înţeleagă cum poate o fată extraordinară să fie interesată de unul ca el. La un moment dat, fraierul începe să creadă că fata vede ceva ce alţii nu văd la el. După ce iese în oraş cu cea mai frumoasă fată întâlnită vreodată, Kirk începe să se auto-preţuiască şi să-şi vadă altfel viitorul. Tocmai când prindea încredere în forţele proprii, Kirk face cunoştinţă cu părinţii fetei, nişte bogătaşi scorţoşi. Iar relaţia lor se termină la fel de brusc cum a început.

Cu „ajutorul” prietenilor săi, Kirk lansează atacuri de recucerire a inimii fetei, iar rezultatele sunt bineînţeles, ca şi încercările, hilare. În plus, Molly are un fost iubit căruia îi sare rapid ţandăra, iar Kirk are şi el o fostă iubită care nu suportă să-şi piardă iubitul călcat în picioare, de sub papuc… În fine, orice se poate întâmpla dacă te străduieşti îndeajuns de tare!
Comments

Add comment

Template uCoz

Personalizeaza-ti site-ul cu template pentru uCoz.

Vezi...

Imagini -Wallpapers

Descarca wallpapers pentru calculatorul tau.

Vezi...

Chat box

Vorbeste cu oamenii din toate colturile Europei.

Vezi...